Люба Пані Лоло,
Здается що ви маете особисту думку навіть про те, в чому ви розуміетеся з великою натугою! Ви ж шляхетна жінка, а підтримуете парубкові несінитниці! До речі, з вами важко сперечатися,здается десь так само як із віслюком, (не вважайте це за образу, це тільки спроба ідентифікувати манеру спілкування, повірте нічого особистого! Я спостерігаю за вашими повідомленнями на цьому форумі час від часу)
Я навмисно пишу українською, щоб вам було зручніше зрозуміти, де закінчуються ваші самовпевнені 95 відсотків (...насамперед припущую що вже на слові шляхетна...ну я б точно замислився!😀).... я був би дуже вдячним,коли б ви відповіли мені українською, це ж дуже просто, згідно вашої блискучоі теорії!.... але на жаль це невідбудеться,бо навіть вашого практикування з дівчиною з західної України, не вистачить скласти й найпростішого речення🙁
.. Сподіваюся, що ви мали перекласти та зрозуміти все що я хотів донести до вашої свідомості!
Дякую за увагу!
з повагою та найщірішими привітаннями з міста Києва, назавжди ваш, kiwi-astronaut
П.С. Будь ласка, не треба репетувати та видаляти це повідомлення тому що цей сайт російськомовний! Обіцяю, що в іншій темі, буду користуватися тільки російською!😀